Välkommen i teatervimlet

Motala Teaterförening har kommunens förtroende att arrangera teater, dans och annan scenkonst för Motalaborna och hitresta besökare. Vi arbetar helt ideèllt. Att vara medlem innebär att man är med och stödjer det lokala kulturutbudet och kan ta del av alla förmåner som Scenpasset, ditt medlemskort ger. Att vara medlem kostar endast 150:- för ett helt år. För ett par på samma adress kostar det bara 230:-.

Välkomna.

Svante är cool som en swimmingpool

Svante Thuresson to1530Man vill stapla adjektiv om Svante Thuresson som stor musikant – han förtjänar den beteckningen. Frasering, tajming, närvaro, värme, humor.

Så skriver Per Carlsson i MVT efter Svante Thuressons konsert.

Läs hela recencionen på MVT!

Happy Ending, årets viktigaste komedi

Happy Ending startHBTQ-frågor kan vara ett svårt ämne att prata om med sina närmaste. Ola Forssmed, Kim Sulocki och Hedvig Lagerkvist gjorde detta på ett briljant och komiskt sätt.

Läs vad Teater Stockholm skriver om Happy Ending!

En galen kväll med August Strindberg

schtunk start

123 Schtunk betyder vildsint improviserande och en publik som inte bara bör hänga med i svängarna utan även tvingas medverka på scen.

Läs hela recensionen av Per Carlsson i MVT!

Uppskattat 40 årsjubileum med Hanna von Spreti och Kulturskolan

jubileum

Teaterföreningens 40 årsfirande blev mycket uppskattat av publiken. Det var tack vare de oerhört duktiga eleverna från Kulturskolan och Hanna von Spreti med band.

Kul också att så många hade bokat 1979 års fredagsmys i form av Hawaiikassler. En kväll att minnas.

Hjärtligt tack till alla som bidrog på olika sätt.

Vackra ögonblick av böljande och fria liv

1000 Shapes 4

Så skriver Per Carlsson i MVT om den kubanska dansgruppen Shapes framträdande i Folkets hus.

Läs hela recensionen i MVT!