• Försvinnandet

Få nyhetsbrev från oss!

tickster administration

idelada

Sanne, Mats och Benneth - tre av skandinaviens bästa artister.

sannematsbennethDen jeg elsker, Kött och blod, Gör mig lycklig nu… Det är bara några av de många hits och andra favoriter som levererades denna föreställning.

Sanne Salomonsen är Danmarks rockdrottning, Mats Ronander är musikernas favoritmusiker och Benneth Fagerlund är det musikaliska ankaret för flera av Sveriges största artister gör nu en gemensam turné för Riksteatern!

Musik och berättelser från fyra händelserika decennier på och bakom scenen framfördes. Både från Sannes och Mats respektive solokarriärer och dessutom från Mats arbeten med artister som ABBA, Ted Gärdestad, Ulf Lundell och Eric Clapton. En blandning av rock, pop och blues!

Mats Ronander och Benneth Fagerlund öppnade föreställningen med några låtar men det var när Sanne Salomonsen kom in på scenen som konserten tog fart ordentligt. Publiken gillade vad de fick höra och gav artisterna stående ovationer efter föreställningen.

Se bilder!