• Försvinnandet

Få nyhetsbrev från oss!

tickster administration

idelada

Kristina från Duvemåla på Göteborgsoperan lämnade ingen oberörd.

start goteborgsoperanVårens andra teaterresa gick till Göteborg och den sista föreställningen av Kristina från Duvemåla. Resan inleddes i strålande solsken men när vi kom över på västgötasidan blev det allt molnigare och lagom när vi kom fram till Göteborg började det regna. Men vad gjorde det, alldeles intill Göteborgsoperan ligger ju den stora gallerian Nordstan och där finns goda möjligheter till shopping och restaurangbesök.

Klockan 15:00 började den fyra timmar långa föreställningen som beundrades av resenärerna. En gripande gestalning av Kristina, Karl-Oskar och övriga rollfigurer utfördes av Maria Ylipää, Robert Noack m.fl. vilket gjorde att föreställningen lyfte utöver det vanliga.

Hemfärden anträddes med nöjda besökare och efter ett stopp på Västgötarasta var vi åter i Motala 22:45.

Se bilder!