Dansresidens i Motala

Morgonklass

Nu är det Motalas tur! Inom projektet Möten i Dansen startar idag ett dansresidens som pågår hela 2020. Utvalt koreografiskt team är M Art Lab som består av Jaakko Kulmala, Isabell Gisslegård, Malin Stenholm och Åse Wallberg. Jazzdanskollektivet M Art Lab har sin bas i den komplexa, exakta, mekaniska, poetiska och intrikata Mattoxtekniken och har därmed en unik ingång i Danssverige genom att de arbetar konstnärligt med jazzdans som ett självständigt uttryck. De har stor vana, och lust till, att arbeta platsspecifikt och laborerande samt inspireras av möten med samarbetspartners och publik.

M Art Lab kommer att arbeta tillsammans med och för Motalaborna i ex workshops, föreläsningar och publika arrangemang. Håll utkik!

Samarbetspartners är Region Östergötland, Riksteatern Östergötland, Motala kommun, Motala teaterförening - en del av Riksteatern, Kulturverkstan K-ringen.

Medlemserbjudande från Folkets Hus

Bygdens söner
En ömsint landsbygdskomedi

bygdenssoner

Ord.pris: 175 kr
För medlem: 150 kr

Läs mer!

Matmeny för föreställningskvällarna

matmenybild 300Se menyn och beställ!