• Presentkort

Stämningen på topp när "Kingen" intog scenen.

start rocken"När Rocken kom till Sveg" drog fullt hus sånär som på några platser. Hela kvällen andades 50- och 60-talsnostalgi. Många passade på att käka pytt i panna för en hundring innan föreställningen började. Wetternbuggarna spred dansglädje genom att uppvidningsbugga i foajen och i pausen gick det att köpa en varm korv med bröd.

Men det var Kingen & the Uppercuts som var kvällens stora behållning. Torgny Kingen Karlsson lotsade oss mellan låtarna genom att tidstroget, humoristiskt och igenkännande berätta hur det gick till när rocken kom till Sveg. Och vilken musik vi fick till livs! Kingen tillsammans med Jens Persson på trummor, Jonas Thornberg på sologitarr och Göran "Baga" Backlund på bas levererade rocklåtarna på ett helt magnifikt sätt. Helt klart bland de bästa musikerna i Sverige!

Det var en nöjd publik som lämnade Folkets Hus denna tisdagsafton och för de som ville ha med deras musik hem fanns möjlighet att köpa en signerad skiva direkt av Kingen på väg ut.

Se bilder!