Biljetter • Abonnemang • Medlem

teatersalong platser_mini

Biljetter för höstens föreställningar säljs på Tickster. Undantaget Scenpassbiljetter till 40-årsjubileet som endast säljs i Folkets Hus reception.

Biljetter finns också att köpa i Folkets Hus reception samt timmen före varje föreställning i Folkets Hus foajé

Länk till Tickster hittar du under "Program" och respektive föreställningspresentation.

Receptionen i Folkets Hus har öppet:

Abonnemang

Våra medlemmar har möjlighet att köpa Teaterabonnemang och behåller då de platser de hade under våren. (Platserna är reserverade t.o.m. 20 september) Första föreställningen i abonnemanget är den 27 septemberi och sedan följer ytterligare två föreställningar.

Första dagarna i september skickar vi ut ett erbjudande om abonnemanget som sedan kan köpas i F.H. reception.

Följande föreställningar ingår i abonnemanget: 123 Schtunk "Ett urtaget hjärta" 27/9, Happy Ending 7/10 och De oroliga 15/11 och kostar 785 kr (ord. pris 935 kr)

Bli medlem.

Medlemsavgiften är bara 150 kronor för ett år. Om någon i ditt hushåll redan har ett ordinarie medlemskap kan du bli medlem för 80 kronor och du som är under 26 år betalar bara 50 kronor.

Medlemsförmåner:

• 25 kr rabatt på ordinarie biljettpris.
  • 50 kr rabatt per biljett vid köp av abonnemang.
  • 100 kr rabatt på teaterresor
  • Fri garderom (värde 20 kr per tillfälle)

Läs mer och registrera ditt medlemskap på Riksteaterns hemsida: https://www.riksteatern.se/bli-medlem