Biljetter & Abonnemang

teatersalong platser_mini

Biljetter för höstens föreställningar säljs på Tickster med biljettsläpp 4 juni!

Länk dit hittar du under "Program" och respektive föreställningspresentation.

Biljetter finns också att köpa i Folkets Hus reception fr.o.m. 1 september samt timmen före varje föreställning i Folkets Hus foajé.

Receptionen i Folkets Hus har öppet:

Abonnemang

Våra medlemmar har möjlighet att köpa Teaterabonnemang och behåller då de platser de hade under våren. (Platserna är reserverade t.o.m. 20 september) Första föreställningen i abonnemanget är den 27 septemberi och sedan följer ytterligare två föreställningar.

Första dagarna i september skickar vi ut ett erbjudande om abonnemanget som sedan kan köpas i F.H. reception.

Följande föreställningar ingår i abonnemanget: 123 Schtunk "Ett urtaget hjärta" 27/9, Happy Ending 7/10 och De oroliga 15/11 och kostar 785 kr (ord. pris 935 kr)