Kammarmusik för klarinett och gitarr med Duo Dialog

duo dialogSöndag 8 november 16:00

Plats: Charlottenborgs slott

”Destination Astor Piazzolla”

Gitarren med sin rikedom av färg och klang och klarinetten med de stora dynamiska möjligheterna ger tillfälle till finstämd och variationsrik kammarmusik.

Dan Larsson och Magnus Grönlund började spela tillsammans när de gick på Sundsgårdens Folkhögskola utanför Helsingborg. Sedan dess har båda genomgått högre musikutbildning. Att få tillfälle att arbeta med den annorlunda sättningen klarinett och gitarr är något de prioriterar högt.

Duo Dialog har gjort många uppskattade konserter vid kammarmusikfestivaler, kammarmusikföreningar och i kyrkor. En hel rad svenska kompositörer har skrivit musik direkt till Duo Dialog: Ingvar Karkoff, Kent Olofsson, Kristina Forsman, Sven Hagvil m.fl. Under 2012 har Duo Dialog uruppfört två nyskrivna verk för gruppen - "Chase" av David Swärd, och "Sonatin" av Staffan Isbäck.

Självklart rymmer repertoaren även klassiker. Duo Dialog framför musik från barock till nutid av tonsättare som Bach, Teleman, Stravinskij, Poulenc, Piazzolla m.fl.

Biljettpris: 100 kr

Biljetter köps via Tickster eller via E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och betalas då med Swish 123 624 76 47.
Uppge namn och e-post vid beställningen!

Ingen kontanthantering vid entrén.

OBS! Inga numrerade platser. 50 platser - först till kvarn.