Medlemsaktivitet med "TINA - Simply the Best".

tina 1

Den här kvällen vill vi göra lite extra för våra medlemmar där vi kommer att bjuda på kaffe och en matig smörgås. Vi tar tillfället i akt och berättar om vad som komma skall och kvällen avslutas med en sprakande föreställning av Cecilia Kyllinge om Tina Turner.

Lördag 25 september19:00

Plats: Folkets Hus, Skepparpinan

Anna Mae Bullock, allas vår Tina Turner har trollbundit människor i tre generationer med sin Rock n Roll.

Cecilia Kyllinge (sångerska) och Jan-Olof Jonsson (gitarrist) bjuder på en intim musikteater med 1900-talets största kvinnliga Rock-ikon. Tina Turners historia berättas, tätt sammanvävt med hennes fantastiska låtar.
1939 föds hon -som färgad- i ett segregerat Söder, och som 16-åring träffar hon på Ike Turner. De gör snart succe på scenerna tillsammans, men bakom ridån utsätter han henne för så grov misshandel att den är nära att ta hennes liv. Efter nästan 20 år lyckas hon fly, tomhänt, med endast kläderna hon har på kroppen.

Ingen i branschen trodde någonsin de skulle höra talas om Tina Turner igen.
Men med alla odds mot sig, gör hon ändå en comeback världen aldrig tidigare skådat.
Tina Turner har nominerats till 20 Grammys, varav hon vunnit åtta.

Spellängd: 1 timma

Medlemmar gratis. Övriga 150 kr

viskogen litenI stället för att skänka plommor till våra artister efter föreställningarna ger vi istället ett intyg om att vi skänker träd till viskogen.

scenrum