Nu då?!

Onsdag 13 mars 19:00

flyer nuda A5Jojje Jönsson är riksbekant genom alla sina älskade figurer han gjort på Vallarnas friluftsteater genom åren. Men den godhjärtade brevbäraren Dag-Otto Flink är nog den allra flest minns.
Nu ger han sig ut på öppet vatten i en helt ny genre för sig. Med hjälp av sin karaktärer håller Jojje Jönsson nu en föreläsning som med hjälp av humor ska få publiken att lära sig lite mer om sig själva.
Men han är inte ensam på scen i det här. Med sig har han Lars Classon. Som mest arbetat i kulissen som manusförfattare och regissör. Men Lars har redan en lång erfarenhet som föreläsare. För ett antal år sedan genomgick Lars en lång depression som till slut ledde fram till diagnosen bipolär.
Lars insåg att han lärt sig så mycket om sig själv och så många verktyg för att må bättre, varje dag. Detta vill han dela med sig av. Lars blandar sin komiska talang med öppna sig fullt.
Tillsammans ska nu Jojje och Lars bjuda på något dom själva valt att kalla en föreläsningsföreställning. Där det finns utrymme för mycket skratt, många tankar och ofantligt mycket glädje.

Spellängd: c:a 1 timmar 30 minuter inkl. paus

Biljettpris 295:-, med Scenpass, Platenkort eller Personalklubbskort 270:-, ungdom t.o.m.25 år 150:-

Det går också bra att köpa biljetter i Receptionen i Folkets Hus som har öppet:

Biljetter säljs även timmen före föreställningen i Folkets Hus foajé.