Svante möter Beppe Wolgers

svante beppe 500Onsdag 16 oktober19:00

konsertserien mini

Svante Thuresson är en fantastisk artist och under denna kväll lär ingen bli besviken. Beppe Wolgers sångtexter är odödliga klassiker och vi får höra fina utdrag ur hans memoarer som Svante läser ur mellan musikinslagen.

Med sig på scenen har Svante "Claes Crona Trio" och tillsammans ger de oss sina tolkningar av låtar som "Sakta vi går genom stan", "Vinter i skärgår´n" och "Monicas vals".

Svante Thuresson är en av Sveriges främsta jazzsångare med en lång karriär bakom sig. Hans repertoar är bred och han har under åren framfört texter och sånger av bland andra Beppe Wolgers, Hasse & Tage, Povel Ramel, Monika Zetterlund och Cornelis Vreeswijk.

Spellängd: c:a 2 timmar inkl. 20 minuter paus

Biljettpris 295:-, med Scenpass, Platenkort eller Personalklubbskort 270:-, ungdom t.o.m.25 år 150:-

OBS! Biljetter släpps på Tickster 4 juni och i receptionen på Folkets Hus 1 september.

Det går också bra att köpa biljetter i Receptionen i Folkets Hus som har öppet:

Biljetter säljs även timmen före föreställningen i Folkets Hus foajé.